Fleshlight kokemuksia pyllyn piiskaus

fleshlight kokemuksia pyllyn piiskaus

kyselyyn oli varmaan käytetty ylen rahoja jonkin verran. Takaisin ylös, jaa keskustelu, osallistu keskusteluihin kirjautumalla palveluun. Annetaan heidän kertoa itse. Ketjusta on poistettu 26 säntöjenvastaista viestiä. Kyllä tuntuu hyvältä nähdä ja saada piiskaa. Vauva, etsitkö tytölle rentoa skandinaavista nimeä? Te, jotka aikoinaan saitte piiskaa, niin kuinka usein sitä annettiin? Tee testi, joka kertoo järkähtämättömän totuuden. 2.8.2005, 10:12 #126527, ilmoita asiaton viesti, minulla on pelkästän mukavia kokemuksia, olemme mieheni kanssa sopineet melkein avioliiton alussa, että piiskaa käytetä tarvittaessa. Mitä sitä kyselemän kun on itsestän selvä että jos lapsi on kuriton niin sille tulee antaa monihaaraista koivuvitsaa tai tukeva varusmiesremmiä paljaalle pyllylle ja reisien alueelle lujasti ja ankarasti. Kaikille tuttu käytös sai nyt Suomessa nimen. Me Naiset, muutto Suomeen auttoi Angela McCoyta päsemän irti kovista huumeista: Olimme Andyn kanssa melkein kodittomia, sillä kaikki raha kului huumeisiin.

Videos

Classic moaning fleshlighter. Jos olet yli 18-vuotias, voit lukea palstaa ja osallistua keskusteluun. Me Naiset, onko fubbaus ärsyttävintä, mitä toisen ihmisen seurassa voi tehdä? Sisältö jatkuu mainoksen alla, uusimmat, suosituimmat. Sillonkun jompi kumpi on ollut tuhma piiskaus on kovempi käytämme koivuvitsoja niillä saa pyllyn punaiseksi koko alalta. Vauva, onko tämä joulurumban ennätys? Kirjaudu sisän, eikö sinulla ole vielä tunnuksia? Jump to navigation, me Naiset, mitä Anniinan ja Villen rakkaudelle tapahtui Ensitreffit alttarilla -ohjelman jälkeen? Syötä syntymäpäiväsi tai siirry Suomi24-palvelun etusivulle. Aatto viidessä paikassa ei kenenkän toive.

Keskustelu - Kertokaa: Fleshlight kokemuksia pyllyn piiskaus

Aina silloin tällöin kun oikeista uutisista on pulaa, kerrotaan uutisissa mm kyselytutkimuksesta jossa on kartoitettu sellaista asiaa että tulisiko lapsia kurittaa vitsalla / remmillä. Olemme saaneet katsella piiskauksia joskus ystävillä käydessämme ja vastaavasti ystävämme ovat oleet katselemassa meidän piiska sessioita. Oliko pari kertaa vuodessa vai kerran kuussa? Me Naiset, mikä sinun pitäisi ihan oikeasti olla horoskooppimerkiltäsi? Vierailija: Olemme vasta suhteen alussa ja välillämme on vielä välimatkaa, mutta hän on kohtapuoliin muuttamassa lähemmäs ja seksielämästämme tulee sännöllistä. Hän on joskus mailissaan minulle kirjoittanut, että haluaisi piiskata avokämmenellän peppuni punaiseksi ja ajatus fleshlight kokemuksia pyllyn piiskaus kiihottaa minua aiv. Näitä piiskaketjuja taitaa olla useampia. Onko kysymyksessä muoti-ilmiö vai halu paeta sinne kultaiselle 1960-luvulle, jolloin piiskaus oli vielä yleisesti käytössä rangaistuksena. Piiskaa sai ihan pikkuisista tuhmuuksista ja usein siihen kuului sen piiskan hakeminen sieltä piha puusta. Minulla on pelkästän mukavia kokemuksia,olemme mieheni kanssa sopineet melkein avioliiton alussa, että piiskaa käytetä tarvittaessa. Piiskaus on joskus esileikkiä silloin piiskka saa molemmat. Sillonkun jompi kumpi on ollut tuhma piiskaus on kovempi käytämme koivuvitsoja niillä saa pyllyn punaiseksi koko alalta. Se lyö lujaa ja pyllyn tulee aina naarmuja. Mutta en halunnut myöntä sitä. Ne ovat niin epämiellyttäviä kokemuksia, että ei sellaista tee mieli muistella, eikä varsinkaan kertoa toisille. Ennen kaikkea se häpeä esti selkäsaunoista puhumisen, aina toivoi, ettei kukaan vaan saisi tietä. Piiskaus ja selkäsaunat olivat. Oli se polttelu vaan niin jännä että jatku ja vitsaa tuli. 15v sain viimeisen kerran vitsaa tupakan polttamisesta ja silloin se tapahtui koko perheen edessä. Itse olen asiasta nykyän kiitollinen koska tupakointi jäi siihen. Teininäkän en kokenut mitän häpeä että joutui ottamaan pyllyn paljaaksi. Mulle SM-jutuissa tärkeämpi on se henkinen puoli, kuin itse fyysinen piiskaus (vaikka sitäkin kyllä kiitos.) Mutta jos sä et satu olemaan lainkaan masokisti, vaan koet kivun vaan ja ainoastaan negatiivisena, ja sinä elimistön varoitussysteeminä, niin kai on vaan luonnollista, että et ymmärrä. Tuossa oli monta samanlaista juttua ihan kuin mun elämästäni lapsena.

0 ajatuksia “Fleshlight kokemuksia pyllyn piiskaus

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *